2013年9月5日星期四

vintage klänningar



Hertiginnan visar oss hur man bär  klänningar  en kappa klänning på den olympiska öppningsceremonin
Naturligtvis Sommar-OS 2012 är om sport , men de är om mode , även om bloggvärlden är att bli trodd ! Och naturligtvis , genererade inget mer surr än vad allas favorit hertiginnan bar till invigningen . Här är tips på hur man kopierar hennes look .
Passande nog valde Catherine , hertiginna av Cambridge (tidigare Kate Middleton ) för en brittisk designer för invigningen . Hennes ljusblå satin utrustat kappa klänning var skräddarsytt av skotska födda designern Christopher Kane , hon parade den med en grå mocka koppling och hennes örhängen diamant som hon först lekte tillbaka på jubileumskonsert i juni . Hon avslutade reportedly outfit med beiga klackar .
Kate illustrerar en viktig regel för att bära satin : gör det skräddarsydda , inte för hårt ! Hennes kappa klänning skummar kroppen och inte bölja i den föga smickrande balklänning silhuett . Men det är inte huden stram och inte rycka eller dra .
En kappa klänning är ett hett objekt för hösten 2012 , så Kate är rätt på trenden med denna klänning . Den isblå färgen ser fantastisk på hennes hy , men om du letar efter något mer vinter lämpligt , prova en icke blankt tyg i en färg som oxblood . Och eftersom satin är bäst till Dressy tillfällen , kanske du föredrar ett tyg som ull eller bomull - blandning .
Nu till hennes tillbehör ! Klänningen har en rem för att definiera midjan , du kan få en liknande effekt med en smal läderbälte . En naken pump är den perfekta skon för varje outfit i garderoben , men speciellt en i en knepig färg eller tyg , en metallisk sko skulle lätt kunna göra den här klänningen ser daterat , medan svart skulle bli för tungt . Kate gynnar tre - tums klackar , som är tillräckligt hög för att vara sexig men ändå sköna att gå i samtidigt evenemang (som ett möte och - hälsar med statschefer från hela världen ! ) .
Slutligen dessa örhängen. En kappa klänning är en ganska  festklänningar  konservativ plagg , så det är skönt att lägga en liten gnista . Kate gjorde så med diamant hoop örhängen som är i linje med sin klassiska bilden men lägga till lite feminin roligt att varje outfit .

没有评论:

发表评论