2013年9月15日星期日

bröllopsklänningar

Välja musik

enligt The Wedding : stress eller joy | 1 kommentar

Många detaljer är viktiga , men mest av allt är  klänningar  det viktigt att gästerna har kul på bröllopet och detta beror på den musik de lyssnar . En situation där alla eller de flesta gäster föredrar en viss typ av musik är enbart teoretiskt . Gästerna är av olika åldrar med olika preferenser : en del gillar klassiskt , andra jazz , folkmusik etc. Även om bröllopet är ditt , men du kan inte välja den musik som bara du vill , särskilt om din musiksmak inte delas även med gäster (t.ex. rock) . Ja , är äktenskapet yours , men gästerna är där för att fira med dig . Det är bra att respektera deras smak eller på annat sätt bör du inte bjuda in dem . Även om till exempel du inte gillar populärmusik , men du kan göra förutom några få låtar , är låten där alla gäster kan dansa tillsammans i de flesta fall mycket uppskattat , speciellt när man inte bara är inbjudna att delta . Försök att undvika långsamma låtar , vissa är tillräckliga , annars riskerar du att gästerna blir uttråkad .

 

Ett band eller en DJ

 

The Band

 

Om du har ett band synsätt är det bra att fråga vilken genre de vet bättre att spela . Informera dig om den repertoar som de har . Om du excel i genren populär , men har funnit att de flesta gäster föredrar modern musik , är det klart att du kommer att behöva söka efter någon . Valet av band har fördelen att de skapar en bättre atmosfär . Du kan också prova en kvartett . Men , om du beslutat om ett band , se till att de har professionell utrustning , inklusive stationen förstärkare ( PA ) . Fråga om de har ljus och om de betalas separat . Ställ priserna i timmar och ha i åtanke om du har långa pauser eller om de spelar på begäran .

 

DJ

 

Det enklaste och mest lämpliga sättet att hitta en bra DJ för ditt bröllop är att gå på en " jag såg honom , jag gillade honom " . Om du var på ett bröllop eller en händelse där stämningen var eld , perfekt musik och alla gäster dansade , oavsett ålder och dansgolvet var aldrig tomt , är målet att komma i kontakt med denna DJ . Om du inte vet vem han är och var man får det , be rekommendationer från brudparet , eller från arrangörerna av bröllopet . Om du inte har personligen sett någon DJ som imponera på dig , ring tillit till rekommendation av vänner , kan de ha varit på bröllop eller händelser som du inte har deltagit och de kan rekommendera en bra DJ . I värsta fall , ringa telefonboken eller specialiserade webbplatser , där du kan få kontaktuppgifter till olika DJ för bröllop och du kan intervjua dem separat för att hitta den rätta . När du  bröllopsklänningar  hittat rätt DJ fastställa ihop de musikgenrer som du vill lyssna på ditt bröllop , ordningen på låtarna och priset .

没有评论:

发表评论