2013年9月16日星期一

balklänningar online

Wool-Ny svart dubbelknäppt jacka

Hur man bär på din stora dag - få inspiration från Brides i filmer
I: Fashion Styles | frisyrer | Bröllopsklänningar | Bröllop frisyrer Lämna en kommentar
Bröllop i filmen skapar en  klänningar  fantasi utrymme för tjejer i verkliga life.If vi kolla filmen biblioteket, kommer det att finnas tusentals ämnen. Inget svårt att finna att brudar i filmerna är så charmig och vacker, är oavsett det kungliga prinsessan eller civil beauty.Once avslutar en film, vi tjejer drömmer att ha en sådan romantiskt bröllop som actress.Now det din turn.If du är bruden, de minnesvärda brudar bilder från filmer inspirerar you.Just hänvisa till deras frisyrer och smink för din mest meningsfulla day.How att bära på din stora dag - få inspiration från Brides i filmer
I Funny Face, chockade Audrey Hepburn publiken med korta Givenchy klänning och en svart updo nålas vitt garn banar väg för skojs .50 år senare, finns det fortfarande många brudar imiterar samma bild.
Emmy Rossum i The Phantom of the Opera strök alla frisyr world.Fishtail brud med markerade hår tillbehör, endues rosa smink henne mycket feminin.
I Jag älskar dig manen, dök Rashida Jones elegant med mjuka smällar för rörigt låg gör.
Sarah Jessica Parker lanserat en populär agitation folk imitera bära blå headdress.Do du vågar göra ett försök?
I Runway Bride, bär Julia Roberts tre olika utseende, med tre olika frisyrer. Denna frisyr är dock väldigt naturlig och avslappnad, och perfekt för att skapa en avslappnad och romantisk look, perfekt för en utomhus bröllop.
Jennifer Garner agerade Flickvänner från förr tog blomman som chef tillbehör som verkligen passar för utomhus bröllop. Det är ett bröllop i vår dröm.
I Mitt stora feta grekiska bröllop, brudar  festklänningar  bröllop tillbehör inspirera dig ännu? Brown lös updo gör henne mer elegant.
Har excitera den långa vattenfallet garnet i Wedding Planner du? Sådan romantisk brudklänning och frisyrer inspirera fler och fler tjejer.

没有评论:

发表评论