2013年9月9日星期一

snygga kläder


Sexy Office Attire

Kvinnor glada att klä skimpily för främjande
En tredjedel av kvinnorna är beredda  klänningar  att klä provokativt på arbetsplatsen för att klättra på karriärstegen, säger en rapport i Storbritannien.
Mer än 27 procent erkände att de gärna skulle bära en något snål outfit att fungera om det vann dem en bonus eller befordran. En i 20 av dem ens ägt upp att bära avslöjande kläder att arbeta på en regelbunden basis, sade undersökningen av 3.000 arbetare utförs av mode forumwebbplatsen theragtrader.
Undersökningen visade att 78 procent av kvinnor tror hur de klär sig påverkar deras dag på jobbet. Och över hälften - 54 procent - tror att klä upp hjälper dem att prestera bättre på kontoret.
En talesman för theragtrader.com studien säger: "Forskningen visar att vad du bär för att arbeta verkligen kan påverka din framgång. Detta gäller både åstadkomma mer under 9-5 och även klättra på karriärstegen snabbare också.
"Även när man arbetar hemifrån, det är otroligt hur kläder kan påverka din produktivitet. Om dina kläder är alltför avslappnad i stil, är det svårare att komma in i arbetsläge och alltför lätt att slösa bort dagen. "
Undersökningen visade också två tredjedelar  festklänningar  av kvinnorna känner mer kontroll om de är snyggt klädd, medan 61 procent tror att det får dem mer respekt från sina kollegor.
Kvinnor var också mer konkurrenskraftiga i insatserna kontoret mode med 48 procent av kvinnorna att släppa in det fanns ett inslag av konkurrens när det kom till kontoret klädsel, jämfört med bara 27 procent av män.

没有评论:

发表评论