2013年9月5日星期四

badkläder dam

Tankinis ett stycke baddräkter och bikinis String


Featuring hetaste stilar i badkläder för kvinnor i 2013. För stilmedvetna kvinnor, stränder runt om i världen ser sträng bikinis, tankinis, swimdresses  klänningar  och ett stycke baddräkter som spottar upp stora vågor de är så varmt! Börja nu göra det bästa av din semester genom att få lite shopping gjort. De hetaste söker baddräkter alltid gå snabbt, så du måste börja shoppa så tidigt som möjligt. Se vilka stilar som du tycker är mest tilltalande och som baddräkt du kommer att bära med din varma vädret semester. Är det inte på tiden att du ser stekhett vid poolside i år?

Är du trött på de traditionella i ett stycke baddräkter och bikinis som du alltid ser på stranden? Om du letar efter en uppfriskande förändring i en baddräkt stil, kanske du gillar detta. En mycket modern trend för i år är monokini baddräkt, som i huvudsak är ett stycke utklipp baddräkt.

En monokini baddräkt ser bra ut på ett timglas figur och hjälper dig att synas. Så, om du gillar att sticka ut i mängden, är detta unika stil perfekt för dig. Notera, inte för Wallflowers.

Women'sstring bikini baddräkter är sexig minst sagt för denna sommarsäsong. Höga-snitt och lyxiga material utgör några av de hetaste nya stilar för 2013.

Detta år, min personliga favorit designer baddräkter är  bröllopsklänningar  av Nanette Lepore och Betsey Johnson. Men det finns många andra som kommer nära, liksom Sofia av Vix badkläder, Agua Bendita badkläder, Beach Bunny badkläder, eller Sea Folly badkläder. Jag älskar dessa feminina och flörtig bikinis som skulle vara bra längs poolside eller läppja drinkar i jacuzzin. De presenterade bikini baddräkter har en smak som alla bara säga sommar kul!...

没有评论:

发表评论