2013年9月10日星期二

rea kläder



Hitta hemkomst klänningar att smickra genom Klänning Första


Homecoming Klänningar Välja en  klänningar  hemkomst klänning ska vara roligt och spännande , inte stressigt ! När du och dina vänner är redo att handla för hemkomst klänningar , varför inte göra det genom DressFirst ? Med tusentals klänningar på en mängd olika prisklasser och stilar , är det lätt att vara belle av bollen !

Vare sig du letar efter något ungdomlig och fräsch eller vill ha ett golv - längd stil balklänning , har DressFirst massor av alternativ att välja mellan . Deras webbplats gör det enkelt att söka efter kappan av dina drömmar , du kan söka efter silhuett , halsen , hemline , tyg , utsmyckning , färg , och mer ! Inte säker på var du ska börja ? Här är några enkla tips som hjälper dig att hitta den bästa hemkomst klänning för din speciella kväll .

Vissa klänningar är mer smickrande att vissa kroppsformer . Om du är på petite sidan , till exempel , kan ett böljande balklänning dränka dig i överflödigt tyg , så en cocktail stil kan vara mer smickrande . En one-shoulder stil smickrar alla och är ett trevligt alternativ till en axelbandslös klänning om du har breda axlar eller bara behöver lite extra stöd eller täckning där uppe . En A - linje eller imperium midjan är också allmänt smickrande .

En lång klänning anses mer formell än en kort klänning . Om du tänker för stor dramatik , kan du inte slå ett böljande tåg ! Men om du är orolig för din klänning störa dans eller om din hemkomst kommer att ha en mindre formell miljö , kanske en cocktail längd klänning vara ett bättre val .

Balans tillbehör och utsmyckningar . En tungt förskönat klänning behöver lite att inga smycken för att skapa maximal dramatik . Överväga något med en utsmyckad utsmyckning på ena axeln eller full-on glittrande paljetter . Å andra sidan , om du redan har valt en mycket unik tiara eller smycke , kan en enkel klänning att vara den perfekta bakgrunden för att visa upp en fantastisk pjäs .

Om din klänning har en hel del detaljer på ryggen eller runt nacke och axlar , anser bär upp håret så att alla kan se utsmyckning . Om du gillar utseendet på en axelbandslös klänning men vill ha lite mer täckning där uppe , ha håret ner , det är en visuell trick som gör att axlarna ser mindre nakna .

När du är klar shopping för Homecoming Klänningar , glöm  bröllopsklänningar  inte att DressFirst har massor av alternativ för alla andra formella händelser i ditt liv . Hitta wedding - värdiga klänningar , brudtärna klänningar och klänningar för någon formell händelse såsom en förlovningsfest , studenten , eller formell middag ! De har allt från enkla svarta cocktail klänningar till färgglada och pärlstav golv - längd klänningar , så oavsett anledning , är du säker på att hitta en klänning som du kommer att älska .

没有评论:

发表评论