2013年9月8日星期日

student klänning

Topp 5 tips för att resa med barn ?

Sommaren är snart här , kommer  klänningar  skolan snart ut och familjer ser fram emot att spendera lite kvalitetstid i solen tillsammans hemifrån . Oavsett om du reser med en liten tot eller en barnaskara av tweens och tonåringar , det finns ett antal sätt att minska stressen av bestyckningen av utomlands med dina Bairns .
Ett . Blås inte din budget innan du går . Även om det kan vara frestande att köpa dina barn en dyr ny garderob för din semester , kom ihåg att du bara reser för en vecka eller två som mest . Plocka upp låga stammar kostnad simning ? Och kläder semester , och spara spenderar för roliga utflykter medan du är borta . De leenden på deras ansikten kommer att vara det bästa de kan bära , i alla fall .
2 . Gör tid för de enkla sakerna . Barn är ofta glada lämnas åt sitt öde hoppar in och ut ur poolerna och göra det mesta av det som erbjuds på ditt boende . Packa några par låga stammar kostnad simning och kostymer ? Från George at Asda ? Att vara säker på att du alltid är rustad för en spontan plask i poolen . Glöm inte vatten vingar och gummibåtar !
Tre . Låt inte resan dra . Oavsett om du flyger så långt som Mexiko , eller rubrik över dammen till Spanien , barnen hitta allmänhet reser ganska tråkigt . Som de första bleknar flygplatsen spänning , vara säker på att du har packat massor av bitar för att hålla dem underhöll på vägen . Använd deras bidrag handresgods för åldersanpassade aktiviteter . Generellt , komiker, målarböcker och aktiviteter klistermärke är en hit , får dock äldre barn uppskattar bärbara spelkonsoler och musikspelare . Resor spel är också fantastiskt för familjen roligt .
4 . Ta gott om solskydd med dig . Även om du kommer att kunna köpa solkrämer och lotion när du är borta , är det viktigt att du väljer en hög faktor salva som skyddar mot både UVA -och UVB-strålar . Läsa vad en produkt har att erbjuda när du är hemma är mycket klokare än att plocka upp vad ditt hotell erbjuder under din tid utomlands . Det rekommenderas också att barn hålls borta från solen under middagstid värmer , när dess strålar är som starkast . Ta skyddande badkläder och sunhats också.
Fem . Hoppa inte på viktiga saker . Att resa utan försäkring är mycket riskabelt och kan sätta din familj i fara om det värsta skulle hända . Om du söker sig inom EU , glöm inte att ansöka direkt till det europeiska sjukförsäkringskortet kort som kommer att ge alla medlemmar i din familj tillgång till sjukvård medan du är borta om de blir sjuka eller en olycka . Även säkerheten är avgörande , är det också värt att totting upp din budget och tittar in all inclusive pauser , som garanterar tre hela måltider , snacks och drinkar per dag för hela din klan , försäkring mot en tom mage går aldrig fel .
Alla redo att gå ? Gör dig redo för lite kul i solen - börja  bröllopsklänningar  med att poppa över till George och plocka upp dem badbyxor , du kommer att behöva dem !

没有评论:

发表评论