2013年9月10日星期二

billiga märkeskläder

Modetrender 2013 - Kvinnors Högtidskläder


2013 Kvinnors Högtidskläder mode  klänningar  skriker elegans, sexigt, regal, och "Old Hollywood" - allt förpackat i ett!

Artikelförfattare Sharon Stajda
Denna säsong kvinnors formella slitage modet är så glamorös! De aftonklänningar för 2013 har den "gamla Hollywood look" ... Mycket elegant och något lady gillar. Den wonderfulittle svarta klänningen kommer att ta en bit av en snodd, med sin design uttalande, och som nämnts lite av gnistan och kommer att uppdatera sig med stora sexiga urringningar. I fråga om vad färger är trendigt denna säsong - regal ädelstenstoner, massor av svart och rött. Samt massor av mjuka toner av champagne och guld-metalliskt. Leta efter klänningar med massor av fina ruching, och även en fylligare kjol.
Klänning längder kommer sjunka till golvet, och stiga till tillfälle att avslöja massor av benet. Den mest populära längden blir strax över eller strax under knäet. Denna längd verkar komplimang flesta kvinnor.
Den V- ringning är i trenden , kan en V- ringning verkligen visa upp dem klyvning , och grimma halsen spelar upp en stor skuldra - line . Den djupa scoop urringning är så underbart att visa upp den underbara jewelry.Let sektion arbeta oss ner och prata skor . Kväll skor är spektakulära här säsongen ! Guld , silver och sammet blir i skon . Fastspänd sandaler med juveler blir måste ha för dina tootsies denna säsong . Om du är en sammet älskare , den ack så plysch sammet pump har gjort en skrikande comeback , och kommer inte bara slitna för dress - up , men kommer även bäras med jeans ... När det gäller vad som händer med aftonväskor - en ord , clutch ! Den sammet kopplingen , den glittrande kopplingen , den satin juvelprydda koppling ... You name it , är den koppling handväska ett måste för den väl taket ut kvinnan ... De smycken här säsongen kommer att bli rik ! Den ljuskrona örhänge , juvelprydda halsband , kommer stora juvelprydda armband armband vara alla vurm för denna speciella kväll ut .
Smycken kommer att vara djärv , och oh så feminin - Nämnde jag regal .
Den här säsongen , texturer kläder , och färgerna är allt om pärla toner ... Rich klassiska ädelstenstoner står sig denna säsong . Smycken är feminin och sensuell design.Tiljornas natten är det rätt tid att ha kul med ett sortiment av smycken stilar .
Djupa varma ädelstenstoner fortsätter att dominera både kläder och accessoarer i vinter . Tänk på färg när man köper smycken här säsongen . Djupt mörkt lila ametist , rik kungsblå , kamel , bränd orange , rubinröd , och greener , från Emerald till olivolja . De flesta av dessa samsas för att skapa en fantastisk look i jewelry.These underbara färger kan arbeta tillsammans eller ensam . Så ha kul och experimentera med att blanda och matcha smycken . Vad är stort den här säsongen i smycken ? Klara kristaller som din mormor brukade bära ... Matchas upp med underbara pastellfärgade klänningar .... Dessutom massor av naturliga element , såsom, trä används för att göra underbara jewelry.What är upp med tonen i metall och struktur ?
Jag har lite kärlek antika smycken , så som ni kan föreställa er detta är året för me.The nuvarande trenden lutar mot varma tonas metaller som guld , mässing , och bronze.The antiqued metaller ger de trendigaste ensembler , och en kunglig drömmande , oh så feminint utseende . Texture är nyckeln här säsongen ... Som inom mode du kommer att se denna trend i smycken . Genom blandningen av olika storlek stenar , liksom att blanda upp färgen klokt . Ytbehandlingar och material som används kommer olika . Massor av filigran och mångfacetterade kedja kommer att göra sin väg till våra butiker . Du kommer att se olika delar av kedjan stilar och storlekar , och massor av bred manschett , armband . Halsband , är prydd med band , och naturfibrer , även garn blandas med mer traditionella metaller , och rep .
Du kan vara glad att höra halsband har gjort en stor comeback den här säsongen . Halsband är uttalande bitar här säsongen , kommer de , variation från mycket långa och djärv design , enkel , med flera långa lager . Som nämnts varma färger är särskilt framträdande i smycken design . Om du älskar vintage , dra ut din antika smycken . Blanda gammalt med nytt , det är ett bra utseende .
Armband ... Bangles , och manschetter och juveler - Oh My !
Egentligen ett armband kan vara tjocka eller tunna . Om tunn  festklänningar   du kommer att se dem staplade . Armband kan vara färgglada eller monotont , blanda stilar och färger är en stor trend.The designers visar några underbara kreativa stilar . Speciellt , med sina armband , kommer du att se wrap armband med tråd , prydd med pärlor och naturliga fibrer , även fabric.So , jazz upp din garderob med massor armband denna säsong ...
Rings - endast en snälla ... Det i ringar kommer att vara djärv och chunky . Med stora överdimensionerade färgglada stenar och enamels.Gold toner regera som metallen i valet . För att dra bort denna look , föreslår jag att du bara bär en ... Du bör inte mer än göra det genom att trycka på det med två . Låt ringen tala för sig själv . Återigen årgång är stor i ringar . Cameo ringar som är stora är underbart ... Feminin , yet djärvt .

没有评论:

发表评论