2013年9月10日星期二

spetsklänning

Förlovningsring Trender

Forskning har visat att majoriteten av  klänningar  kvinnor , inklusive fristående sådana , drömmer om den dag deras drömprins begära sin hand i äktenskap . Sanningen är att , är det större grej av detta evenemang förlovningsring , det är vad de kommer att prata om med sina flickvänner , arbetskamrater och så vidare . Om du är en kvinna med hög moral , du förtjänar det bästa . Å andra sidan , om du är en man vars värt salt och vill duscha din kvinna med bara det bästa , att få " rätt " förlovningsring är den mest avgörande sak du kan göra . Här UK smycken specialister SWAG berätta vad de tycker är de hetaste förlovningsring trender just nu .
Färgade stenar
En av de största och iögonfallande förlovningsringar trend just nu är de färgade förlovningsringar , kan möta det , om det är bra nog för Kate Middleton är det bra nog för oss ! Fler och fler människor är i färg så långt som förlovningsringar berörs . Denna trend kommer att fortsätta förbi 2013 . Det är viktigt för dig att notera dock att inte alla färgade förlovningsringar kommer att vara fantastiskt i år . Det är hur färgerna på förlovningsringar stämmer med ens färg preferenser och övergripande tillbehör som är viktiga, ringen bör spegla personligheten hos dess bäraren .
Vintage Vintage är en annan del av förlovningsringar som växer snabbt . En fördel med att få vintage förlovningsringar är det faktum att de ser lyxiga , enkla , men ändå unik vilket är något som de flesta människor söker efter när man köper dem . Vintage älskare älskar också att deras ring har ett förflutet och ofta en historia .
Diamanter
Human besatthet med diamanter kommer aldrig att upphöra , efter alla diamanter är för evigt ! Diamanter är kända för att vara de hårdaste , mest hållbara mineraler för en förlovningsring på grund av symboliken . Diamanter för evigt . Det är ett meddelande som du vill använda för att binda ditt förbund , rätt ?
Split shanks
Split skaft förlovningsringar också snabbt på att bli ett "det" sak bland moderna brudar . Som en stil som härrör från de vridna skaft design , ser detta förlovningsring stil vacker på någon kvinna . Detta är en trend att titta på, eftersom det kommer att fortsätta att växa.
Big solitärer
Förlovningsringar med stora solitärer är också så långt modetrender går . Detta betyder att fler och fler människor rör sig mot förlovningsringar med 2 eller fler karat dazzlers , som ser fantastiska på fingret . Denna trend kan hänföras till moderna kändisar som ofta snäpps bär enorma patiens ringar. Ändå , de ser bra ut .
Ovalslipad förlovningsringar
Glöm runda ringar cut förlovningsringar för  bröllopsklänningar  en minut , eftersom de nya bara är ovala . Dessa ringar ser fantastiska och ser annorlunda ut jämfört med vad alla vana vid . Speciellt utformad för kvinnor som vet vad de vill och är inte rädd för att få det , ringarna är också exotisk och vacker .
Totalt sett är en förlovningsring mycket viktigt för varje romantisk relation . Dessa trender är tips som hjälper dig att göra din minnesvärda mellan dig och din älskade .

没有评论:

发表评论