2013年9月8日星期日

svart klänning

Tips för att välja bröllopsklänningar
Förmodligen en av de mest  klänningar  spännande delarna av planerar ett bröllop är att plocka ut klänningen du bär på din stora dag. Men med så många stilar och designers att välja mellan, var ska du börja? Här är några tips att tänka på, med hänsyn till stil, kroppsform, och andra faktorer.
Hur formell vill du åka?
Tro det eller ej , kan du anpassa ett antal olika klänning stilar till ett formellt bröllop , och detsamma gäller för en mer avslappnad inställning , ibland är det tyg som används eller annan liknande detalj som är viktigare än klänning formen ! Som regel , om du bär något med en mycket lång tåg , gjort massor av utsökta beading , en mycket dressy form som en sjöjungfru siluett , eller något av en mycket luxe tyg som silke , kommer känslan vara mer formell . Vissa stilar , som en klassisk A - linje , kan göras mer informellt med tyger som ögla spetsar . Och om du bär en cocktail - längd klänning , kommer det att kännas bättre lämpade för en mer avslappnad bröllop atmosfär ( som en trädgård bröllop ) än en svart slips katedralen inställning .
Till vitt eller inte vitt ?
Bländande snövit kan vara den rådande trenden , men det är inte nödvändigtvis den mest smickrande . Prova på olika nyanser av vitt i olika typer av belysning för att se om du skulle se bättre i ljust vitt linne , eller ens en elfenben eller naturvitt skugga . Om du funderar på att störta in med en färgad klänning , fråga dig själv : kommer jag fortfarande älskar det här beslutet i fyrtio år ? Om svaret är " kanske inte " , kanske du vara bättre med en färgglad accessoar , som skor eller ett band skärp .
Vilka tillbehör kommer du välja?
Några brudar gillar att bli blinged ut , medan andra föredrar en enklare look . Om din klänning är mycket utsmyckade , vill du inte att stapla på pärlor och en utarbetad slöja , som bara kommer att distrahera från det . Men om du bär en mycket enkel klänning , kan du lägga handen som en vintage tiara , färgglada skor bröllop , eller ett brett band skärp . En klänning leverantör som JJs House kommer att innehålla en mängd olika klänning stilar och tillbehör att välja mellan , så spara dina favoriter och sedan jämföra dem senare .
Vad är din kroppstyp ?
Hur du känner när du tittar i spegeln är det viktigaste , men det finns några organ riktlinjer att tänka på . Axelbandslösa klänningar plattare nästan alla kvinnor , men om du är bredare är det viktigt att leta efter en älskling halsen för att undvika att lägga bredd . Big - busted kvinnor bör vara noga med att välja en stil som kommer att möjliggöra en stödjande behå , medan mindre överkropp kvinnor bör vara försiktig med något pre - gjuten som inte kommer att ändra på bysten .
Om du vill ha mer täckning upp topp , skir spets ärmar , off - the-axeln stilar eller ens en prydlig axelryckning är bra alternativ som inte kommer att titta ointressant . Balklänningar , A - linje och stilar corseted klänningar är smickrande på nästan alla kroppstyper , men petite kvinnor bör vara försiktig med alltför omfångsrika balklänningar , vilket kan visas överväldigande på en liten ram . Om du är päronformad , vara försiktig med oformliga slidor .
Vad blir det bröllop plats ?
Oavsett om ditt bröllop kommer att vara utanför eller innanför är viktigt , men om du kommer att gå direkt från bröllopet till en fullsatt mottagning , är det också viktigt att tänka på om du kommer fortfarande att vara i din klänning på festen . Kommer du att välja ett andra , enklare klänning som gör att du kan äta och dansa - och i så fall kommer du att ha ett omklädningsrum tillgängligt så att du kan byta klänningar innan mottagningen ?
Alla dessa tips kan hjälpa dig genom havet av  bröllopsklänningar  klänningar att begränsa din sökning till några få potentiella vinnare . När du har fast på en serie av designer som du verkligen gillar , är du redo att prova på dessa klänningar för att hitta " den " , så att du kan se så vacker som du känner på din speciella dag .

没有评论:

发表评论