2013年9月3日星期二

långa klänningar

Prom 2013 Klänning Option :
The Mermaid

Denna klassiska och eleganta stil  
A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK2,252.87 | SEK1,506.69    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
A-Line Sweetheart Satin Flool Längd Blomma Flicka Klänningar

  SEK559.73 | SEK458.98    Visa Produkt »
A-Line Sweetheart Satin ...
 
Kortärmad Strapless Yoga Kläder

  SEK299.99 | SEK140.47    Visa Produkt »
Kortärmad Strapless Yoga Kläder ...
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder

  SEK292.00 | SEK140.47    Visa Produkt »
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder ...
 kommer krama din kropp på  klänningar  ett sätt som kan göra dig rodna . Det är en favorit bland kändisar som Kim Kardashian , Beyonce och Serena Williams eftersom det framhäver dina kurvor . Om du vill ge en illusion av en rund bakdelen utan att få invasiv kirurgi , då sjöjungfru klänning är för dig . Sjöjungfrun kan göra även de mest petite personen verkar ha ett timglas form . Den har en formsydd livstycket , ner genom höfterna och till ca mitten eller nedre vaden där kjolen blossar ut . Kjolen är utformad för att likna en sjöjungfru svans i siluett . Sjöjungfrun klänningen är definitivt ett av de mest populära stilar av klänningar . Efter att ha burits av storheter som Marilyn Monroe och Audrey Hepburn , tillbaka i 1950- talet och 60-talet , denna stil är riktigt tidlös , det är en symbol för glamour och klass . Det började få ånga tillbaka i ryggen i mitten till slutet av 50 -talet när kvinnliga filmstjärnor började bära dem med eleganta bild hattar .

Sjöjungfrun är speciellt för kvinnor som har höga eller atletisk former eftersom det ger en illusion av kurvor . Men de ser bra ut på kortare , kurvigare kroppstyper också, som sett med Kim Kardashian och Beyonce . Ett annat knep är att skräddarsy klänning till din egen smak . Om det är alldeles för länge sedan har det skär lite . En annan aspekt i fråga om sjöjungfru klänningar är den monterade midjan. Eftersom det accentuerar midjan och höfterna har en liten midja är en annan sak att faktorn . Den tinier de midjor desto bättre illusion eftersom det gör midjan till hip ratio ser ännu bättre , som om du bär en korsett . Klänningar som dessa också locka massor av manlig uppmärksamhet . Kvinnorna kommer att fråga dig var du köpt din klänning , medan män beundrar hur din kropp ser ut i det .

Mermaid klänningar erbjuder också mångsidighet på grund av de olika färger och mönster som de finns i. Några har paljetter och pärlor accenter . Mermaid bröllopsklänningar är särskilt populärt bland brudar på grund av dess mångsidighet . Några kommer även i spets . De urringningar varierar från den vanligaste älskling till torget , grimma eller V - ringad . Oavsett din personliga smak , är en sjöjungfru klänning en garanterad succé . Det är definitivt en aftonklänning , så försök inte att bära detta till en klubb eller en bar . Det råder ingen tvekan om att en  Billiga Balklänningar  sjöjungfru gör sin bärare känns som en glamorös gudinna .

没有评论:

发表评论