2013年9月8日星期日

klänningar online

Brudklänning trender för 2013

Årets brudklänning trender har gott  klänningar  om alternativ och lite mer för de lyckliga brudar som ska. Det finns något för varje smak och fantasi. Gå trendig, klassisk, vintage, modern, långa, korta, minimalist, voluminös, bling, över de bästa utsmyckningar, inga utsmyckningar ..... listan är oändlig.
Formgivarna har visar upp en mängd olika trender och mönster i år för brudklänningar, vilket gör det lättare för varje brud att hitta en brudklänning som är mycket i och samtidigt uppfyller hennes önskningar.
Tygerna av val är chiffong, ljus taft, tyll, organza och all time favorit spets. Alla tyger som ger denna lätta och drömmande titta på brudklänning och få det att verka som om bruden bara flöt ner i gången. Ledande brudklänning designers har valt varierande längder här säsongen, direkt från väl ovanför knät (ännu super elegant) till bakre klänningar som gör att man känner sig som en prinsessa.
Omfångsrika klockformade klänningar var lika populär som de moderna raka rena linjer klänningar tillsammans med allt däremellan. En annan viktig trend som kom genom det här året var blom. Designers har införlivat tyg blommor i alla möjliga storlekar ända från nätta rosor till enorma kål rosor. De klänningar lekte enstaka blommor till blommiga bodices och även hela klänningar gjorda för att se ut som en stor blomma. En ledande designer hade utställningsmonter en hisnande vacker klänning som såg ut som tusentals kronblad tillsammans. Man kom också över klänningar designade helt med snören att låna ut den elegant och modernt utseende som påminner om vintage stilar.
Med så mycket att välja på brudar som kommer att ha massor av roliga söker brudklänning av sina drömmar. Om du besöker ett bröllop i år finns det massor av aftonklänningar på Det är viktigt att se glamorös på bröllop, men inte för att dra uppmärksamheten från bruden. Det  bröllopsklänningar  finns gott om aftonklänningar som tillåter gäster att visa upp sin egen stil för bröllop eller andra

没有评论:

发表评论