2013年9月15日星期日

klänningar till fest online

Tre steg att följa planeringen av bröllopet

Postat den 27 Aug 2009 enligt planerar bröllopet | Ingen kommentar

Organisera ett bröllop tar tid och du behöver inte  klänningar  stressa tänka och sätta upp även de minsta detalj eftersom bara när du får gifta . Råden är att efter budgetanslagen för bröllopet och en reserv för oförutsedda utgifter , även om du ringer till en specialiserad byrå , även om inte , måste du ställa in exakt de steg som har följt både före och under bröllopet .

 

Vi vet att ett bröllop kräver en hel del " huvudvärk " : inställning av plats där bröllopet kommer att äga rum , kyrkan , i vilket dagen för nämnda första etappen , valet av faddrar och tärnor , sätta antalet gäster , välja ringarna , ljus bröllop bukett till bruden , bukett för gudmor , blommor , inbjudningar bröllop , musik, bilar , brudklänning , hår styling , smink , skor , dräkt för partnern , ballonger , fyrverkerier , bröllop gynnar , brudens tårta , etc. Om du vet inte de steg som leder fram till att planera bröllopet , inte illa upp , men du behöver inte gifta . händelsen måste levas både före och under men efter att han är precis som de tre primära stadierna av mänskligt liv .

Steg 1 : Planera din budget måste vara det första steget , oavsett om du vill ha en klassisk eller en okonventionell bröllop . Ställ dina prioriteringar rätt från början , göra en lista över dem , från viktigast till minst viktigt . Om du vill ha speciella ringar som en prioritet , minska budgeten för klänning och kostym . Om du vill ha en låg kostnad bröllop , är det lättast att skära i budgeten tilldelats dekorationer och blommor . Om du vill ha en stor smekmånad , måste du spendera så lite för mottagning , så att tillräckligt med pengar kvar för bröllop resa .

Steg 2 : Berättar nyheter till dina föräldrar . När du etablerat att gifta det är fallet att meddela dina föräldrar också . Detta kan vara en svår stund , särskilt om dina föräldrar inte förväntades för ett bröllop , eller om de inte gillar din partner . I detta fall är det bättre att meddela dina föräldrar separat eftersom du inte vill att din partner känslor att bli sårad . Om allt är ok du kan ordna ett möte med både din och din partners föräldrar , så att de kan komma överens och så att du kan berätta för dem vad är dina planer .

Steg 3 : Upprätthålla positiv attityd . Kom ihåg att bröllopet är en  bröllopsklänningar  rolig händelse , glöm inte hur mycket du älskar och låt inte någon av de många olägenheter som uppstår samtidigt förbereda att få demoraliserade . Det är inte lätt att planera ett bröllop , men positiv attityd kommer att hjälpa en hel del att övervinna svåra stunder . Gör inte personlig ambition att lösa alla de spillror , som visar sig vara mer stressande än stora beslut och delegera så många uppgifter till familj och vänner eller snarare , en Bröllopsfixaren specialiserade , som i hög grad kommer att underlätta arbetet . Lyssna på din instinkt och ditt hjärta alltid , vad anser du att det måste göras på ditt bröllop och inte vad etiketten säger att bröllopet ska ske .

没有评论:

发表评论