2013年9月12日星期四

billiga klänningar

Hur tar man hand om dina Aftonklänningar
Tänkte du på dina aftonklänningar en dag sedan du var en liten flicka? Du kan även ha klädd som en prins när man spelar klä upp. Du föreställde dig själv och drömde om att sopas av din drömprins. Så fort du faktiskt blev redo att bära en klänning, gjorde du forskning eller blev kär i det, bara vacker när du såg den i en bild. Nu är det din! Den juldagen kommer, det är den tid som du kan ha på din vackra aftonklänningar. Men efter  klänningar  julfesten, hur man handskas med dem?
Steg 1
Helst är det första steget efter avslutad parti ordentlig rengöring och konservering av dina aftonklänningar. Det kommer att förhindra klänning från gulnar, skrynklas, formning eller mildewing, ljus och damm.
Steg 2
Efter rengöringen är klar, se till att hålla den på en ren plats och hindra från livsmedel, penna och andra sådana tyger. Håll händerna rena vid hantering av klänningen och inte bära alla smycken som kan fastna klänning tyg. Det är perfekt att bära fina bomullsvantar.
Steg 3
Inte bara svepa och hålla i en plastpåse eller i en låda. Den ger inte bra skydd.
Steg 4
Ta ut alla stift, omslag och hängare från rutan du ska placera din klänning. Också linda klänning med silkespapper och även hålla vävnaden mellan varje veck. Välj en pålitlig och arkivbeständiga box för din klänning. Innan du stänger locket på lådan, kolla om allt tyg täckt av syrafritt silkespapper.
Steg 5
Behåll den rutan i en mörk, dammfri miljö där luftcirkulationen är korrekt. Aldrig förvara den i ett skjul, garage, på en vind, mot en yttervägg, ouppvärmda loft plats. Spara det från en hög luftfuktighet, fukt och kondens.
Steg 6
I en vanlig tidsperiod ram packa din kväll klänningar att minska risken för permanenta veck. Återigen gör ompackning och hålla den tillbaka. Efter att ha gjort allt detta även om problemet kommer, söka råd från en professionell textil konservator.
De åtgärder som anges i ovanstående  bröllopsklänningar  passage hjälper du bryr dig dina aftonklänningar och undvika aftonklänningar 'skada.

没有评论:

发表评论