2013年9月21日星期六

klänningar online

Skulle du bära röda bröllopsklänningar
Något gammalt, något nytt, med Vera  klänningar  Wang svart spets brudklänning från Fall 2012 kollektion bakom oss, har rött komma ut som en förvånande trend för våren 2013.

Med brud modeveckan kommer, ser vi alla de nya fräscha brudklänningar på banorna och upptäcka vilka nya trender är på väg in, och där gamla trender är på väg ut. Det är en ganska förvånande utveckling för våren 2013 bröllopsklänningar: flera topp designers presenterade scharlakansröda röda brudklänningar. Vera Wangs kollektion var helt röd med inte en speck av vit eller elfenben, kör allt från Scarlet till djup magenta. Oscar de la Renta, vars uppfriskande kollektion innehöll en hel del färg, visade också två röda klänningar. Kunde vi se en fullt utvecklad röda trenden på brudar nästa år? Endast tiden kan utvisa om trenden kommer att ta sig ned verkliga gångar.
Hur som helst, det är en chans för bruden som var  festklänningar  pressad att bära vita brudklänning, faktiskt de inte ser bra ut i vitt, för att göra en förändring. Kom igen, tjejer! Glöm Tradition!

Klänningar i Lager-Tencel chiffong hand pärlstav mörkrosa aftonklänning

没有评论:

发表评论