2013年9月4日星期三

mode kläder

A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK2,252.87 | SEK1,506.69    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
A-Line Sweetheart Satin Flool Längd Blomma Flicka Klänningar

  SEK559.73 | SEK458.98    Visa Produkt »
A-Line Sweetheart Satin ...
 
Kortärmad Strapless Yoga Kläder

  SEK299.99 | SEK140.47    Visa Produkt »
Kortärmad Strapless Yoga Kläder ...
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder

  SEK292.00 | SEK140.47    Visa Produkt »
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder ...



Sätt segel för Sommar i Stripes
Ränder är praktiskt taget en  klänningar  sommar mode stapelvara, och i år är inget undantag. Det var en explosion av ränder på sommaren banor, från designers som Moschino och Prada, klädbutiker överallt är fullmatat med randiga kläder och accessoarer, och skådespelerskan Olivia Wilde även sport en randig topp på juni omslaget av Glamour magazine.
Ränder kan vara lite skrämmande för mönster-blyg, men denna perenn favorit är förvånansvärt bärbar. Vertikala ränder är samägda vara mer bantning än horisontella ränder, men det betyder inte att du måste förbjuda det senare från din garderob. Bara hålla sig till skinny ränder istället för djärva band. Alternativt, diagonala band tenderar att smickra någon siffra, eftersom de inte överdriva kurvor vägen rakt horisontella eller vertikala linjer tenderar att göra.
Den mest klassiska nautiska inspirerade ser oftast involverar svart, marinblå eller röd med vit, men du kan hitta massor av färger där ute, från fet till subtila. Prova en ton-i-ton rand, som marin med blå eller två olika nyanser av någon annan färg, om du är blyg om platta ut svart-vita ränder.
Ett annat sätt att doppa en tå i trenden är att börja med ett litet tillbehör, som en halsduk, väska eller skor. Detta är också ett bra sätt att lägga till lite KRAFT till en vanlig klädsel!
Något överdimensionerade randiga toppar ser bra ihop med korta shorts och sandaler kil för sommaren, och hålla vibe avslappnade. Du    Billiga Balklänningar    kan också stoppa en randig topp till en kjol för att göra det mer arbete-lämpligt.

没有评论:

发表评论