2013年9月3日星期二

underkläder bröllop


A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK1,252.87 | SEK689.06    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
robes demoiselle d honneur pas cher

  SEK746.23 | SEK462.64    Visa Produkt »
A-Line/Princess Älskling ...
 
Beach Mössor

  SEK299.99 | SEK213.76    Visa Produkt »
Beach Mössor ...
Beach Stråhatt

  SEK222.00 | SEK199.51    Visa Produkt »
Beach Stråhatt ...


Rosie Huntington-Whiteley att designa  klänningar  underkläder linje för Marks & Spencer
Brittiska supermodellen Rosie Huntington-Whiteley är inställd på att släppa sin första underklädeskollektion, Rosie för autograf, exklusivt genom Marks & Spencer i höst. Den långbent blonda bombnedslaget är redan välkänd som inför Autograph och internationellt, hon hittade berömmelse som en modell för amerikanska underklädesmärket Victorias Secret, men detta blir första gången hon försöker handen på design.
Rosie har varit modellering sedan 2003 och har även dabbled i filmvärlden, vilket gör hennes filmdebut 2011 i "Transformers: Dark of the Moon" och signering på till stjärnan i 2013: s "Mad Max: Fury Road" tillsammans med Charlize Theron. Medan Rosie har modelleras för ett antal internationella märkeskläder inklusive brittiska märket Burberry, som hon nyligen fotograferades i bara en öppen trenchcoat att främja Burberry Body doft hon mest känd för sin tid som underkläder modell, så skapar hon mycket egna underkläder linje känns som ett naturligt nästa steg för skönheten.
Samlingen är inställd på premiär online och på utvalda Marks & Spencer butiker den 30 augusti, och är inställd på att inkludera några 33 stycken, inklusive underkläder set, cami och franska Knicker uppsättningar, en lyxig kimono morgonrock, och en nalle. Av hennes samarbete med Autograph och M & S, Rosie säger, "M & S är en ikonisk brittiska märket, älskade av många, så jag är väldigt glada att lansera min linje debut underkläder med dem. Jag njöt verkligen av att samarbeta med designteamet att skapa min dröm samling, och jag ser fram emot en rolig och kreativ tid framöver. "
Priserna har ännu inte släppts för insamling, men  Billiga Balklänningar  det förväntas att erbjuda high-end kvalitet till ett mid-range pris. Rosie kärlek till vintage underkläder påverkas uppgift samlingen, som sägs innehålla massor av tryckta bitar med rosa tryck, dämpade färger, siden och spets, och deco detaljer för att framkalla lyxiga, glamorösa underkläder från 1920-talet.

没有评论:

发表评论