2013年9月16日星期一

billiga bröllopsklänningar

Klänningar i Lager-Axla fishtail spets broderi pärlstav rosa aftonklänning
Välja rätt plats
Att hitta rätt plats att ha ett unikt bröllop , betyder det mycket mer än det ges kredit . Därför bör valet av plats är  klänningar  inte bara någon del i att organisera ett bröllop , men nyckeln till en dag att minnas . Naturligtvis är det viktigt att den plats som valts för att matcha säsongen att organisera ditt bröllop , eller antalet gäster , men det är viktigt att arbeta tillsammans med alla andra detaljer för att skapa en perfekt atmosfär som du önskar . Tema , buketter , dekorationer , stil brudklänning och även din personlighet har att skapa perfekt harmoni och platsen har en skyldighet att uppfylla alla de egenskaper som inte bara håller harmonin , utan att erbjuda en stor charm .
Beach
Om du vill ha ett enkelt bröllop , vackert med inslag av naturen , är en strand bröllop lösningen . Beach bröllop kan vara riktigt spektakulära och minnesvärda romantiska landskap eftersom det erbjuder hav , strand och solnedgång eller gryning . Detaljerna i ett bröllop på stranden kan variera i stil från sjöfart till den tropiska hav . Du kan hyra en vacker villa vid havet , en fin restaurang eller ett hotell , gör om budgeten .
Trädgård
En trädgård av färgglada blommor , växter, träd , asfaltläggare och stenskulpturer är ett romantiskt bröllop plats . Du kan göra ett bröllop i en rustik plats , om trädgården är inredda med trämöbler och en elegant engelsk möbler och dekorationer som du väljer . Ett bröllop i trädgården kan vara lämpliga för alla årstider . Under sommaren kan du dekorera trädgården med papperslyktor , kan du välja en skörd höst tema , och under vintern kan du installera ett uppvärmt tält och dekorera med vitt och silver , eller så kan du njuta av vårens blommor och charmiga dofter .
Slott eller herrgård
Ingenting är mer magiskt än att gifta sig på en plats som du kommer ihåg andra tider . Platser med historiska belastning ger en bohemisk luft mottagning . Välj ett slott , en herrgård eller en villa . Många sådana platser har redan lämplig för bröllop dekorationer och rymliga salonger . Besluta om en av de medeltida stilar , klassisk , bohemisk lyx eller modern gotisk .
Vingård och källare
Om du älskar vin och är mycket nöjda med  festklänningar  vackra panoramor som vinrankorna erbjuder , anser en vingård eller en vinkällare när du letar efter ett bröllop plats . Detta läge är speciellt modet bland stjärnorna .

没有评论:

发表评论