2013年9月5日星期四

mönster klänning

Sex mode idéer för att stjäla från de 2013 Grammy Awards



Här fanns massor av  klänningar  fantastiska mode idéer för att få fram från 2013 Grammys Awards röda mattan , och samtidigt ett golv längd klänning och en förpackning med paparazzi kanske inte i din närmaste framtiden , det betyder inte att du inte kan stjäla dessa stil trick för din nästa stora utekväll ! Här är några av de viktigaste trenderna vi såg i söndags kväll och hur man kan införliva dem i din egen look .

Utskärningar . Stjärnor som Karlie Kloss , Kelly Osbourne och Taylor Swift allrocked klänningar med smakfulla utskärningar , som visar en liten bit av huden utan att blinka för mycket . Utskärningar är lika chic på en kort klänning eller en blus paras med jeans . En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är en cabriolet bh : den sexiga kika på huden kommer att förstöras om en del av din bh bandet eller bandet är synligt , så investera i en som sveper lågt , kan vara backless eller axelbandslösa , och är en stäng match för din hudton ( utifall en slip händer ! ) .
Sheer paneler. Rihanna rockade en ovanligt dämpad Alaia klänning på söndag kväll , men hon höll det något sexigt med skira paneler på livstycket . Sheer panel är ett bra sätt att lägga till lite sexighet utan att visa en hel del hud och som en extra bonus , kommer du inte fryser ! Leta efter en klänning med en ren back eller en blus med en ren panel i toppen . Som med utskärningar : a cabriolet bh är viktigt . Och testa varan i omklädningsrummet för att vara säker på att det inte kommer att halka och utsätta dig av en slump !
Grafiskt tryck . Beyonce rockade en grafisk tryckt svart och vitt pantsuit , medan hennes tidigare Destinys Child bandmate Kelly Rowland väckte va - va - voom i en svart klänning med grafiskt rena paneler ( kombinera två trender samtidigt ) . En grafisk svartvit tryck ser bra ut med en stark röd läpp och minimala tillbehör : Låt designen tala för sig själv . Och om du väljer en pantsuit , följ Bey bly och bära dina högsta klackar för att hålla den stadigt feminin .
Icke traditionella blommor . Det är nästan våren , så vi ser massor av blommor , men vad om några vinter - lämpliga blommigt i tiden ? Adele rockade röda applique blom på hennes klänning medan Ashanti valde en svart klänning med en minimal flerfärgade blomtryck . Båda damerna visade att i rätt nyanser , kan blommor vara en enorm ens när blommorna faktiskt inte blommar utanför .
Röda eller naken läppar . Okej , detta är en skönhet trend , inte en modetrend . Men den röda mattan var fast uppdelat mellan mycket minimal nakna läppar och eldiga röda. Med andra ord , gå fet eller gå nakna , men definitivt inte gå halvvägs !
En liten bit av sarkasm ! Kimbra  bröllopsklänningar  bländade i en flouncy fe - esqe skapelse från Aussie designern Jamie Lee , medan Florence Welch anlände i en skräddarsydd en inspirerad dinosaurie grön klänning som var skräddarsydd av Givenchy . Lärdomen : ha kul ! Det finns ingen anledning att hålla sig till tråkig svart . Så om paljetter , volanger , lager av spets eller någon annan udda detalj som ringer ditt namn , omfamna det : du kommer att vara rätt i

没有评论:

发表评论