2013年9月9日星期一

kläder postorder


Dammode du inte visste att du kunde bära
Fashions kommer och går , och massor av  klänningar  nya trender dyker upp från en säsong till nästa att både intriger och skrämma oss . Peplum toppar ? Studs ? Mönstrad strumpbyxor ? Oroa dig inte , du behöver inte den magra ram av en supermodell eller mode vågat av en kändis för att dra bort dessa blickar . Här är några coola kvinnor modetrender du kan bära i vinter , även om du är en mode nybörjare .
Mönstrade strumpbyxor . Tröja tights , med mysiga Fair Isle sticka mönster , ser super söt när man bär med en mini och kängor , para ihop dem med en vanlig långärmad tee snarare än en tröja för att hålla utseendet gulligt , inte , öh , ullig .
Studs . För många dubbar skrika " biker " , men de behöver inte vara allt tuff och hotfull . Varför inte prova några strategiskt placerade dubbar på en koppling , ett par pumpar , eller på trim i en blus eller jacka ? Para med ladylike objekt som en klänning , en spets blus , eller en kedja - rem handväska och du har en look som fortfarande feminin .
En Peplum topp , kappa eller klänning . Den utvidgade formen ser läskigt , men det är faktiskt perfekt för damer i alla storlekar . Om du är atletisk , kommer det att ge dig ett timglas figur , om du redan har timglaset , gissa vad ? Det passar dig perfekt , speciellt när det paras ihop med snygga bottnar som en pennkjol eller skinny jeans .
Skira tyger . Det finns en fin linje mellan ren och " garderob fel " , så se till att du bär en ) lämpliga underkläder och b ) inte visar någon annan hud . En skir topp med smala jeans är söt , med en micro mini det börjar se sleazy .
Brocades och barock . Inte vågar nog för en klänning med så mycket utsmyckning ? Skaffa en handväska för en låg - åtagande dopp i trenden .
Oxblood . En sådan vampig färg kan vara skrämmande , men  festklänningar  det är faktiskt en bra partner för kamel , grädde och en mängd andra faller nyanser som brunt , rost och senap . Para ihop det med dessa varma färger undviker Goth konnotationer . Prova på skor eller jeans , eller gå Vampy head -to - toe withan oxblood klänning . Vill lätta upp det ? Använd den som en accent .

没有评论:

发表评论