2013年9月16日星期一

shoppa kläder online

Wool-Nya blixtlås Ms hooded kappa
Kompletterande färger för våren bröllop
Det finns en hel del bröllop  klänningar  accenter som kan färg samordna med dina bröllopsklänningar brudtärna. Hämta inspiration från våren eller temat för ert bröllop.

Våren bröllop har ofta pastellfärger. Tänk på tulpaner, påskliljor, syrener och andra blommor våren för elegant brudtärna klänningar. Grönt gräs och påsk färger är en annan inspirationskälla. Grönt och lila är kompletterande färger och ser fräsch och elegant ut med vitt. Tänk på tabellerna med vita lakan och buketter av vita tulpaner och syrener. Dessa färger fungerar också med antingen silver eller guld. Undvik mörka färger som svart och marinblå. Pink är lämpligt men inte kombinera det med ljusblå toner, eftersom det skulle kunna likna en baby shower. Samma sak gäller för rosa och lila eftersom systemet är för barnslig. Håll dig till en mer sofistikerad palett. Guld och lila, rosa och grönt, och aqua och orange är alla kompletterande färg ligaspel.
När ihopkopplad med rätt toner, kommer  festklänningar  ni att sluta med färska och fantastiska kompletterande toner som ska krydda ceremoni, liksom brudklänning.

没有评论:

发表评论