2013年9月6日星期五

långa klänningar

stilettos
Av alla höjder , alla former, alla storlekar ... Vad gör de för dig ?

Samtalet går ungefär så här: Hustru : Hur ser jag ut ? Husband : Tall . Och jag önskar att jag gjorde ett halvt kilo  klänningar  varje gång jag hörde det ! Problemet här är att höjden är egentligen inte syftet med stilett . Visst det var hur de utvecklats i forna dagar , men idag , med en så mångsidig kultur ( och många människor som har sådana olika smaker och åsikter om höjden ) detta ändamål har gått något ut genom fönstret . Många kvinnor tycker om att vara petite , medan andra trivs på högre sidan .
Så vad är poängen med stiletter ? Tja , vet alla som har sett Gok Wan att vad du bär ändrar utseendet på din kropp . Mönster, ränder och tillbehör alla ändra utseendet på dina proportioner (tror streck, eller användningen av ett bälte ) . Dessa skor är inte annorlunda . Öka din längd , medan resten av din figur förblir densamma , tjänar till att göra ditt utseende ser smalare . Som i sig kan vara ett mycket användbart verktyg när beslut fattas om en natts outfit, liksom vilka kläder arbetar i olika kombinationer ( hur vill du komma över ? ) .
Inte bara detta, men stilettos har en märklig effekt på din muskulatur . På grund av den relativt lilla punkt där majoriteten av din vikt är att balansera , dina ben , glutes och även din kärna måste arbeta hårt för att upprätthålla denna balans , vilket gör att formen på benen för att ändra , vaderna och glutes kommer att lyfta och din lår kommer att behålla en fasthet medan magmusklerna måste förbli i en något böjd stat i syfte att reglera balansen i överkroppen . På grund av den muskeln under din mage - den tvärgående muskeln - detta ger en illusion av ett mindre midjemått , den tvärgående ansvarar för att hålla magen i och stödja din mage .
I fråga om hållning , stiletter visar sin genialitet . Denna balans som jag nämnde innebär tidigare att du måste bära din kropp på ett visst sätt , annars är du sannolikt att gå head over heels ! ( Ba - dum Tish . ) Detta i sig kommer att tvinga dig att stå mer upprätt , hålla axlarna rakt och hindrar dig från slouching eller hängande huvudet samtidigt se till att dina fötter, ben och midja följa en viss bana . Den mans perspektiv här är att detta är en sak av attraktion - den hållning kommer att påverka hur du går och tillsammans med det kommer gracefulness ( liksom ibland rent av aggressivitet - kolla in några av dessa catwalk modeller för att se vad jag menar ) och en air av självförtroende och attraktionskraft .
Den sista punkten jag har här är mot höjden av skon . Många män erkänner att de föredrar en längre stilett än en kortare och många damer njuta av en plattform . Varför ? Tja först av allt , desto högre stilett , desto mer av en vinkel foten står på . Detta kan vara ett användbart verktyg och det gör din fot verkar vara mindre - ett tecken på kvinnlighet och en som många män tycker mycket attraktiv . Men från en kvinnas synpunkt kan detta vara mycket obehagligt . Som sådana är plattformar tillsätts , såsom kan ses med många av de exempel på denna sida. Detta minskar vinkeln på foten , vilket kommer att vara mer bekvämt ( eftersom foten är mindre sannolikt att glida framåt och gnida , liksom vikten på vissa delar av foten som lättad ) och  bröllopsklänningar  samtidigt ge dig önskad uppsving i höjd , bör du ska gå för en viss bild .

没有评论:

发表评论