2013年9月6日星期五

billiga bröllopsklänningar



De heta modetrender av hösten 2013

Vem är redo att shoppa? Det finns flera  klänningar  stora modetrender du bör veta om för hösten 2013. Omfattning dem nedan, sedan titta på dem när du slår köpcentret.

Efter säsonger av skinny jeans, designers är äntligen redo för en ny siluett, så leta efter utsvängda eller utsvängda jeans och byxor för att återvända till butikshyllorna. Dessa ser parat perfekt med en kilklack annan stor trend! vilket ger dig all höjden av en klack utan smärta och nöp tår.
Också i byxorna avdelningen, kommer färgade byxor förmodligen tillbaka som en trend i år. De är bra ihop med en neural topp, istället för samma gamla "blå jeans och en vit t-shirt" combo. Inte säker på vilka färger du ska välja? Leta efter nyanser av rost, senap och jade grön, tre heta nyanser för hösten.
Behöver en topp för att gå med det? Chunky tröjor så gosa-redo för kyliga nätter kommer vara hippa år igen. Kom ihåg att leta efter en sticka som är chunky men drapey så det inte lägger en visuell 10 pounds!
Plaid är lite av en perenn val för hösten, och i år är inget undantag. Prova på oväntade sätt, som på en handväska eller ett par skor. Polka dots är också tillbaka och kan arbetas in din outfit på tillbehör för att undvika en Mimmi Pigg effekt.
Peplum silhuetter som nyp i midjan och blossar ut igen vid höften visas på klänningar och kappor likadana. Detta tenderar att vara en av dessa come-and-go trender, så leta efter billiga bitar för att få din fix.
Slutligen ser denna höst en polerad version av  bröllopsklänningar  spets dyka upp på kläder, väskor, skor och mycket mer. Denna trend var het i höstas också, så att du kan bryta ut förra årets fynd och åter bära dem: omedelbar Recessionista chic!

没有评论:

发表评论