2013年9月8日星期日

billiga klänningar



                                   Alla hjärtans dag i röda klänningar 2014
Det är dags att börja tänka på Alla hjärtans  klänningar  dag och vad man ska ha för en romantisk datum, natch! Vi förknippar vanligtvis semester med färgen röd, nyansen av passion och romantik, så varför inte sätta stämningen med en kvav röd klänning?
Det finns massor av alternativ där ute. Du kan välja en strapless mini, en enkel mantel, eller en trendig one-shoulder rynkad nummer. Den nyans du väljer är upp till dig naturligtvis, kan du hitta massor av stilar i en klassisk rubinröd, men du kan också hitta allt från ljusa tomat reds till djupa vin reds på sträckbänken.
Om du verkligen vill sätta lite fart, prova en röd spetsklänning. Även om det kan föra tankarna till kläder passar bättre till sovrummet, har röd spets inte vara krati. Tricket är att välja en kropp-skimming (ej ÅTSITTANDE) skär med en högre hals och knälång nertill. En full slip undertill kommer att hålla utseendet lämplig. Prova klassiska silhuetter, som ett imperium midjan eller en långärmad mantel, för den perfekta blandningen av sexig och förnäm.
De tillbehör du väljer för en röd klänning är lika viktigt som klänningen själv! Leta efter ben-förlängning nude pumps, svarta skor kan kännas för tung och daterade. En matchande naken koppling är en diskret parkoppling för en eldig klänning. Håll dina smycken enkelt, nu är det inte tid att ladda upp på armband eller prova ett par tunga ljuskrona örhängen. Enkla nitar och en cocktail ring är elegant och diskret.
Vad gäller din makeup, det finns ingen anledning att du inte kan koppla ihop röda läppar med en röd klänning! Lägga röda naglar kan skjuta titt in matchy-matchy territorium, dock, så välja en klassisk naken eller rodna manikyr istället. Kom ihåg att lägga massor av Volumizing mascara för fluttery ögonfransar, och bara en antydan av rouge för att värma upp din hud! Avsluta med vågor bouncy bomb eller ett mjukt updo, och  festklänningar  du kommer vara redo att smälta din valentine hjärta.

没有评论:

发表评论