2013年8月25日星期日

vita klänningar online

Från klänningen till din budget!
Klänningar i Lager-Gradient chiffong pärlstav blå aftonklänning
Prom säsongen kommer att vara här innan du vet det, och du kommer definitivt vill vara klockan på bollen. SATT tjog, uppsatser college, senior avgifter och ditt sinne är förmodligen snurrar in överväxeln. Ta ett djupt andetag och tänka på hur du vill leta efter den stora dagen. Prom är en stor sak och du vill vara så unik som möjligt. Du vill inte köpa samma klänning som tio andra tjejer kommer att visa upp sig. Så börja med dessa steg:

* Budget * - Ni vet hur föräldrar klänningar ibland kan vara när de betalar för saker. Berätta för dem att detta är en gång i livet upplevelse. Bestäm hur mycket du eller dina föräldrar är villiga att spendera på en klänning, skor och andra tillbehör. Dessa trender är några av de hetaste stilar för 2013 balklänningar

. Om du, eller din dejt, arbetar för att betala för allt själva uppskatta hur mycket det kommer att bli. Om du planerar att rida i en limousin eller en part buss med tjugo andra människor, så se till att du vet hur mycket att sätta i.

Först: Välj en färg - Vilken färg ser du dig själv och din dejt klädd? Kommer ni med de klassiska balen färger som rosa, lila eller blå eller kommer ni att kliva ur normen och välja något helt annat? Det fina proms är att det finns ingen färg regler. Du kan bära svart eller neonorange och det spelar ingen roll. Ha kul och glöm reglerna eftersom det är din klänning och du bara uppleva din senior prom gång!

Andra: Välj en stil eller trend - Spets, chiffong, paljetter och volanger är alla heta trender från Prom 2013 landningsbanorna. Ända sedan Kate Middleton bar hennes klänning spets bröllop det har varit en stor efterfrågan på det. Spets är sexig och elegant, men kanske inte vara bekväm för alla. Chiffong gör någon ut som om de svävar i luften, som om din rörelse kräver ingen energi. Chiffong ger en touch av nåd gör en flörtig, romantisk look. Paljetter är alltid ett bra alternativ. Paljetter och beading också lägga till en rolig, men ändå klassisk känsla till klänningen. Plus, de är iögonfallande och hjälper dig att stå ut i mängden. Sist men inte minst är volanger. Volanger gör en stor comeback och för Prom 2013 de är väsentliga för en ultra-feminin look. De ser bra ut på balklänningar och klänningar cocktail.
Handla balklänningar och tillbehör i din budget, och göra det bästa av det.

Tredje: Hitta en klänning - Plocka aldrig den första klänningen du prova på om du inte är absolut säker. Ta din tid och stressa inte eftersom när natten kommer du inte vill titta på din klänning och känna sig besvikna. Också överväga hur klänningen känns. Om när du sätter det på, du ler och glödande och du känner dig som den enda flickan i världen sedan gå med det. Känslor spelar en viktig roll i att välja balen och bröllopsklänningar.

Fjärde: Accessorize - Se till att dina tillbehör smycka din klänning och inte överskugga det. Du vill ha smycken som gör ett uttalande men det måste gå med din klänning eller hela din outfit / presentation kommer att vara avstängd.

Femte: Hitta ett datum (om du inte redan har ett) - Se vem du väljer, de är ansvariga och att du litar på dem. Också, påminna dem att få dig en corsage.

Slutligen bestämmer vad ni ska göra festklänningar efter balen: efterfesten, hotell, restaurang eller raka hemma. Oavsett vad du väljer, ha kul och njuta av kvällen!

没有评论:

发表评论