2013年8月29日星期四

korta klänningar



A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK1,252.87 | SEK689.06    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
robes demoiselle d honneur pas cher

  SEK746.23 | SEK462.64    Visa Produkt »
A-Line/Princess Älskling ...
 
Beach Mössor

  SEK299.99 | SEK213.76    Visa Produkt »
Beach Mössor ...
Beach Stråhatt

  SEK222.00 | SEK199.51    Visa Produkt »
Beach Stråhatt ...

Att göra det på modet

Om du har alltid haft drömmar bröllopsklänningar om att bli en modedesigner med egna samlingar planer runt bryggor , måste du vara beredd att sätta i ett mycket hårt arbete om du vill uppfylla dem . Storbritannien har alltid varit ett sätt ledare , men som också gör den till en av de mest konkurrenskraftiga industrierna att komma igång så måste du veta hur man får fram . Sannolikheten för att kunna sluta ditt jobb och gå rakt in i en ledig tjänst på ett modehus ens en liten en är nästan obefintliga utan att ha gjort några betydande förarbete .

Men låt inte den tävlingen skjuter du upp - det är värt att arbeta för de saker som är viktiga för dig . För att hjälpa dig att komma igång , har vi några tips för hur man får fram i modevärlden .

få kvalificerad

Om du inte är några konstnärliga geniet som känner alla de rätta människorna , då är du sannolikt att få en titt in utan rätt examen - även då du skulle behöva en stor bit av lycka . Så det första du bör göra är att hitta en kurs i mode som passar dig , och för att fastställa vilken som är rätt val du måste titta noga på detaljerna . Det är klokt att välja en kurs som denna från Middlesex University , vilket ger dig en god grund i alla discipliner inom modedesign , såsom illustration , portfolio presentation , tekniska ritningar , plagg konstruktion och mönster skärning . Att ha en bred akademisk bakgrund inom mode discipliner kommer att ge dig fler alternativ , och du kan alltid specialisera sig inom något område senare .

Håll skapa

Även med rätt grad , måste du ha en stor portfölj att visa potentiella arbetsgivare , så du måste hålla att skapa egna idéer på fritiden . Bli inte alltför besatt av att försöka få en häpnadsväckande samling direkt , bara hålla designa och dina talanger kommer successivt utvecklas .

Få ditt arbete ute

När du har mönster du behöver för att börja skapa några av dem så att du kan sätta på små modevisningar där du har möjlighet - även på gatan ! Anteckna dessa händelser och sätta dem på din egen YouTube-kanal och skriva en modeblogg - använda nya medier för att få ditt namn och ditt arbete ses av så många människor som möjligt .

Spara upp att arbeta gratis

Det är troligt att din första öppning vid ett modehus blir en obetald praktikplats . Dessa är ett bra sätt att få in en fot i dörren men arbeta gratis är tufft , så bli en sparare och få lite pengar åt sidan så att du inte behöver stänga ned möjligheter genom brist på likvida medel .

vara långlivade

Modevärlden är en tuff en - du kommer Billiga Balklänningar att få knackade tillbaka många gånger och kan även få lite mindre än konstruktiv kritik av ditt arbete , men behandlar allt som en lärorik erfarenhet och lovar att komma tillbaka starkare varje gång . Med tillräckligt med talang och beslutsamhet du kan få ditt drömjobb !

没有评论:

发表评论