2013年8月27日星期二

baddräkter dam

A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK2,252.87 | SEK1,506.69    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
A-Line Sweetheart Satin Flool Längd Blomma Flicka Klänningar

  SEK559.73 | SEK458.98    Visa Produkt »
A-Line Sweetheart Satin ...
 
Kortärmad Strapless Yoga Kläder

  SEK299.99 | SEK140.47    Visa Produkt »
Kortärmad Strapless Yoga Kläder ...
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder

  SEK292.00 | SEK140.47    Visa Produkt »
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder ...
Hur att bära shorts och stövlar trend

 

Vissa kläder verkar göras för strikt en klänningar säsong och en säsong bara. Exempel: bikinis (sommar), tröja (vinter). Men nu två säsongers bitar sommar shorts och stövlar höst är att finna sig paras ihop som en het ny trend.

 

Om bär shorts med stövlar låter alldeles för mode-y och celeb inspirerad, oroa dig inte det är faktiskt en enkel och rolig trend att bära, så länge du följer några enkla regler.

 

- Ha kul med det! Det började som en LA trend, men eftersom denna look har kommit över dammen, har det utvecklats avsevärt. Så inte begränsa dig: prova fotled tossor, låg klack stövlar cowboy, eller platta stövlar. Bär olika tyger och färger shorts. Och var inte rädd att lägga boho eller rocker tillbehör som en stor hatt, en scarf, eller stora örhängen alla läggs till den coola tjejen vibe.

 

- Gå inte för kort eller för hårt. Itsy Bitsy shorts är bra på en starlet, men för de dödliga bland oss​​, är det förmodligen klokt att se till att dessa shorts är långa nog att betraktas som ett klädesplagg. Och se till att skräddarsy något är avslappnad!

 

- Hoppa över de höga stövlarna. Tall stövlar speciellt, gulp, med klackar ta denna trend i tacky territorium, så håll det stilrena med korta stövlar och låga klackar.

 

- Lägg en söt topp. En skärm tee, en blus, en virkad tröja alla tre är perfekta toppers för shorts-och-stövlar combo.

 

- Begränsa dig inte till dagtid! Ta en cue från brittiska pop starlet Jade Williams, som bar sequined shorts och tossor fotled till Karl Lagerfield öppning på Selfridges förra månaden. Glam upp för natten med glitter, läder, och ett par högklackade boots, eller lägga en skräddarsydd kavaj för att slutföra utseende, en la lördagar tjej Mollie King.

 

- Ta det till hösten. Lägg ogenomskinliga strumpbyxor och Billiga Balklänningar en monterad jacka och du är redo att bära denna trend i de kallare höstmånaderna.

没有评论:

发表评论