2013年8月19日星期一

balklänningar västerås



Hertiginnan visar oss hur man bär en kappa klänning på den olympiska öppningsceremonin
Naturligtvis Sommar-OS 2012 är om sport, men de är om mode, även om bloggvärlden är att bli trodd! Och naturligtvis, genererade inget mer surr än vad allas favorit hertiginnan bar till invigningen. Här är tips på hur man kopierar hennes look.
Passande balklänningarnog valde Catherine, hertiginna av Cambridge (tidigare Kate Middleton) för en brittisk designer för invigningen. Hennes ljusblå satin utrustat kappa klänning var skräddarsytt av skotska födda designern Christopher Kane, hon parade den med en grå mocka koppling och hennes örhängen diamant som hon först lekte tillbaka på jubileumskonsert i juni. Hon avslutade reportedly outfit med beiga klackar.
Kate illustrerar en viktig regel för att bära satin: gör det skräddarsydda, inte för hårt! Hennes kappa klänning skummar kroppen och inte bölja i den föga smickrande balklänning silhuett. Men det är inte huden stram och inte rycka eller dra.
En kappa klänning är ett hett objekt för hösten 2012, så Kate är rätt på trenden med denna klänning. Den isblå färgen ser fantastisk på hennes hy, men om du letar efter något mer vinter lämpligt, prova en icke blankt tyg i en färg som oxblood. Och eftersom satin är bäst till Dressy tillfällen, kanske du föredrar ett tyg som ull eller bomull-blandning.
Nu till hennes tillbehör! Klänningen har en rem för att definiera midjan, du kan få en liknande effekt med en smal läderbälte. En naken pump är den perfekta skon för varje outfit i garderoben, men speciellt en i en knepig färg eller tyg, en metallisk sko skulle lätt kunna göra den här klänningen ser daterat, medan svart skulle bli för tungt. Kate gynnar tre-tums klackar, som är tillräckligt hög för att vara sexig men ändå sköna att gå i samtidigt evenemang (som ett möte och-hälsar med statschefer från hela världen!).
Slutligen dessa örhängen. En kappa klänning är en ganska konservativ plagg, så det är skönt att lägga en liten gnista. Kate gjorde så med diamant hoop örhängen som är i linje med sin klassiska bilden men lägga till lite feminin roligt att varje outfit.

没有评论:

发表评论