2013年8月23日星期五

förlovningsringar göteborg

special occasion dresses

Förlovningsring Trender
Klänningar i Lager-Chiffong pärlstav plisserad rosa cocktailklänning
Forskning har visat att majoriteten av kvinnor, inklusive fristående sådana, drömmer om den dag deras drömprins begära sin hand i äktenskap. Sanningen är att, är det större grej av detta evenemang förlovningsring, det är vad de kommer att prata om med sina flickvänner, arbetskamrater och så vidare. Om du är en kvinna med hög moral, du förtjänar det bästa. bröllopsklänningar Å andra sidan, om du är en man vars värt salt och vill duscha din kvinna med bara det bästa, att få "rätt" förlovningsring är den mest avgörande sak du kan göra. Här UK smycken specialister SWAG berätta vad de tycker är de hetaste förlovningsring trender just nu.
Färgade stenar
En av de största och iögonfallande förlovningsringar trend just nu är de färgade förlovningsringar, kan möta det, om det är bra nog för Kate Middleton är det bra nog för oss! Fler och fler människor är i färg så långt som förlovningsringar berörs. Denna trend kommer att fortsätta förbi 2013. Det är viktigt för dig att notera dock att inte alla färgade förlovningsringar kommer att vara fantastiskt i år. Det är hur färgerna på förlovningsringar stämmer med ens färg preferenser och övergripande tillbehör som är viktiga, ringen bör spegla personligheten hos dess bäraren.
Tappning
Vintage är en annan del av förlovningsringar som växer snabbt. En fördel med att få vintage förlovningsringar är det faktum att de ser lyxiga, enkla, men ändå unik vilket är något som de flesta människor söker efter när man köper dem. Vintage älskare älskar också att deras ring har ett förflutet och ofta en historia.
Diamanter
Human besatthet med diamanter kommer aldrig att upphöra, efter alla diamanter är för evigt! Diamanter är kända för att vara de hårdaste, mest hållbara mineraler för en förlovningsring på grund av symboliken. Diamanter för evigt. Det är ett meddelande som du vill använda för att binda ditt förbund, rätt?
Split shanks
Split skaft förlovningsringar också snabbt på att bli ett "det" sak bland moderna brudar. Som en stil som härrör från de vridna skaft design, ser detta förlovningsring stil vacker på någon kvinna. Detta är en trend att titta på, eftersom det kommer att fortsätta att växa.
Big solitärer
Förlovningsringar med stora solitärer är också så långt modetrender går. Detta betyder att fler och fler människor rör sig mot förlovningsringar med 2 eller fler karat dazzlers, som ser fantastiska på fingret. Denna trend kan hänföras till moderna kändisar som ofta snäpps bär enorma patiens ringar. Ändå, de ser bra ut.
Ovalslipad förlovningsringar
Glöm runda ringar cut förlovningsringar klänningar för en minut, eftersom de nya bara är ovala. Dessa ringar ser fantastiska och ser annorlunda ut jämfört med vad alla vana vid. Speciellt utformad för kvinnor som vet vad de vill och är inte rädd för att få det, ringarna är också exotisk och vacker.
Totalt sett är en förlovningsring mycket viktigt för varje romantisk relation. Dessa trender är tips som hjälper dig att göra din minnesvärda mellan dig och din älskade.

没有评论:

发表评论