2013年8月27日星期二

mönster klänning

A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK2,252.87 | SEK1,506.69    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
A-Line Sweetheart Satin Flool Längd Blomma Flicka Klänningar

  SEK559.73 | SEK458.98    Visa Produkt »
A-Line Sweetheart Satin ...
 
Kortärmad Strapless Yoga Kläder

  SEK299.99 | SEK140.47    Visa Produkt »
Kortärmad Strapless Yoga Kläder ...
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder

  SEK292.00 | SEK140.47    Visa Produkt »
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder ...

Hur att hitta prisvärda tillbehör

Att få rätt väska, skor, hatt, smycken eller andra tillbehör gör en bra klänning till den perfekta ensemblen. Du kan spendera en förmögenhet på dem. Eller, kan du göra en del efterforskningar och SPRING att få rätt bitar för ett fynd pris och fortfarande ser bra ut. Vägra att köpa mindre än perfekta bitar eller något som inte riktigt stämmer. Du kan få vad du vill och inte spendera en arm och ett ben. Om du tar dig tid att handla försiktigt, kan du även hitta något som du håller långt efter händelsen du klä att närvara.

Shoppa Second hand-affärer

Varje tätort har ett nätverk av butiker. Börja där. Specifikt leta efter begagnade boutique stil butiker. Dessa är bra ställen att hitta inte bara kvaliteten begagnade kläder, men också, de tillbehör som går med dem. Kontrollera lager de bär först. Om du handlar ofta, kan du få en inre banan på nyanlända i butikerna. Så kan du få en chans till att få exklusiva tillbehör innan de blir gripit upp av andra köpare. Om du letar specifikt för smycken, bör du även kontrollera med pantbanker och gå till antikaffärer. Vilka butiker har är olika för olika geografiska områden. Chef för stadens mer exklusiva stadsdelar eller förorter. Du får ett bättre utbud av finare tillbehör att välja mellan. Om du ringer framåt för att tala med personalen i second hand-butiker är ett alternativ för dig, kan du hitta dem villiga att ge dig en heads-up om vad som finns i lager för tillfället som kan spara tid och gas pengar. Och, kan bygga en vänskap också hjälpa dig att få meddelande om försäljning och rabatter clearance. Ta dig tid att chatta och vara vänlig och du får inte bara hjälpa dem att bygga företag men bygga din garderob också.


Handla på Internet


Om du tittar runt på nätet, hittar du några mer omfattande val. Information om försäljning och recensioner av rabatterade återförsäljare är lätt att hitta på nätet. Så är kuponger för tegel och murbruk återförsäljare. Göra en del efterforskningar och du kan hitta ett bra sätt att få exakt vad du vill. Du kan också hyra från nätbutiker. Smycken uthyrning är prisvärda och låter dig prova något som du inte skulle kunna köpa. Det är billigare än att köpa, och du kan ta din plockning från ett fantastiskt utbud av stilar och material. Leta efter samma kvalitet du vill i något du skulle köpa. Välja uthyrning smycken bör ändå innebära att välja hög kvalitet. Få något som gör att du känner att du ser din bästa, oavsett tillfälle.

 

Köpa tillbehör för att gå med en ensemble är svårare än att hitta ensemblen själv ibland. Du måste inte bara matcha det, men accentuera det samtidigt du framhäva dina egna attribut. Lyckligtvis blir en investering i goda tillbehör du något du kan bära med andra kläder och vid andra tillfällen. Till skillnad från att försöka köpa den perfekta klänningen för en bröllopsfest som du inte kan bära igen, få den perfekta hatten, handväskan eller halsband är att få något som är attraktivt kan slutföra andra utseende.

没有评论:

发表评论