2013年8月25日星期日

mode kläder



Fem stora mode investeringar under de kommande tio åren
Ser bra ut behöver inte bryta banken eller bryter ditt sparande. Det är ett känt faktum att du kan se fantastisk och spara en massa pengar. Men det är också viktigt att hålla i minnet att det finns några modeplagg som kräver att du investerar dina pengar för dem. Även dessa objekt kan kosta mer i början, de är värt det i slutändan och att du kan komma tjäna några stora besparingar över tiden.
Färgade Brudklänningar-billiga grimman balklänning sopa rosa färgade bröllopsklänningar
1.) En bra läder plånbok.
En av de bästa mode investeringar du kan göra Billiga Balklänningar är att köpa en handväska kvalitet läder. En läder handväska är en modeaccessoar som är värt att spara för att få den bästa. Det finns inget riktigt lika illa som att ha en handväska som rivs eller kan lätt bryta med fel flytta.
När du investerar i en läder handväska du investerar i din framtid och du kommer att ha lite orolig om det går sönder på dig. Dessutom kommer du inte att bli berörda av att spendera dina surt förvärvade pengar på en annan.
2.) En stor kostym.
En annan stor mode investering är en stor kostym. Alla behöver en stor kostym i sin garderob. Denna kostym bör vara en som talar för dig när du går in i ett rum. Detta innebär att det bör befalla intervjuarens och andra människors uppmärksamhet.
Detta mode investeringar bör inte kosta mer än $ 200, så det kommer inte att skada ditt sparande. Plus, om du hittar en bra försäljning, kan du få vara en del av några extra besparingar och sätta extra pengar borta.
3.) En kvalitet par finskor.
Du kan inte ha en stor garderob utan ett riktigt trevligt par finskor. Har åtminstone ett par riktigt fina finskor är ett mode investering du kan inte leva utan.
De finskor måste vara god kvalitet skor som inte är alltför obehagligt och har precis rätt antydan av attraktivitet och klass. För att göra detta måste du ta din tid och verkligen leta efter en sko som du gillar och som fungerar med de kläder du redan har.
4.) En trevlig monterade par byxor.
Det råder ingen tvekan om att ha en trevlig monterad par byxor gör en skillnad när du går in i ett rum och presentera dig själv till andra. Även om det kan verka som slacks kommit en dime ett dussin, det gör de inte.
Inte alla byxor är gjorda på samma sätt och olika tillverkare skära byxor annorlunda. Detta mode investering är något du verkligen måste ta din tid att leta efter, men det kommer att vara värt det i slutändan. När du hittar ett företag som gör rätt par fina passande byxor som du gillar, hålla fast vid dem och spara tid och pengar.
4.) En bra kavaj.
Även en bra blazer är sist på mode investeringen listan, är det definitivt inte minst. En bra kavaj kommer att bära dig genom åren, särskilt om du har en som är en solid färg som klänningar svart och har en bra passform. Du kan använda denna kavaj på kontoret eller när du går ut på stan.
Det är inte klokt definitivt att få de bästa besparingarna överallt kan, men när det kommer till dessa fem punkter, du måste spendera pengar för att få den bästa i början. Detta hjälper dig att undvika att spendera för mycket pengar i många år framöver.

没有评论:

发表评论