2013年8月26日星期一

arena baddräkt

Hello Kitty Baddräkt för kvinnor

Korsetter-Lyx domstol stil korsett

Låt dig inte fångas utan en söt Hello festklänningar Kitty baddräkt i sommar! Det finns massor av baddräkter att välja underifrån med Hello Kitty bikinis, gullig monokinis och roliga djurtryck badkläder.

Om du är på väg till poolen, eller stranden för ett dopp i sommar, varför inte gå med stil?

Jag älskar Hello Kitty merchandise intervall för kvinnor och bikinis är väldigt söt! Tillsammans med badkläder, inkluderar min lins söta flip flops och badlakan för att matcha din söta Hello Kitty baddräkt!

Detta är min favorit Hello Kitty märket baddräkt för kvinnor! Det är en super söt Hello Kitty Rugby Stripe Triangle String Bikini med Hello Kitty ansikte tryckt på toppen.

Randig i rosa och svart rugby mode, är denna bikini set tillverkad av 86% nylon och 14% elastan, och kommer med en string bikini topp och string bikini botten.

Var noga med att handtvätta denna super söta Hello Kitty bikini inställd för att det ska pågå i mer än en sommar!

Korsetter-Hög konsistens sexig korsett
Med monokini är på modet, jag älskar den här Hello Kitty Face Print Monokini eftersom det är säkert att vända huvud denna sommar!

Denna monokini består av 86% nylon klänningar och 14% spandex tyg för en bekväm simma upplevelse. Handtvätt är ett måste, och denna Hello Kitty monokini kommer med Hello Kitty ansikten ut överallt.

Stå ut i denna ultra söta svarta, röda och vita Hello Kitty monokini!

没有评论:

发表评论