2013年8月30日星期五

festklänningar på nätet


A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK2,252.87 | SEK1,506.69    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
A-Line Sweetheart Satin Flool Längd Blomma Flicka Klänningar

  SEK559.73 | SEK458.98    Visa Produkt »
A-Line Sweetheart Satin ...
 
Kortärmad Strapless Yoga Kläder

  SEK299.99 | SEK140.47    Visa Produkt »
Kortärmad Strapless Yoga Kläder ...
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder

  SEK292.00 | SEK140.47    Visa Produkt »
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder ...
Det Brits : flickorna från hösten 2013 mode kampanjer
Massor   Billiga Balklänningar av våra favorit kändisar tjänar extra stil poäng denna höst med huvudrollen i de hippaste annonskampanjer för de hetaste märkeskläder . Här är X på din favorit britter som du kan förvänta dig att se i en tidning annons nära dig .

- Kate Moss för Rag & Bone . Hon är lätt en av de mest kända och mest kända brittiska A-Listers , och hennes rock-n -roll stil är legendarisk . Så det är klokt att Kate Moss skulle skriva på som inför denna gritty amerikansk etikett , särskilt eftersom de precis öppnat sitt första europeiska flaggskeppsbutik i London i juli . Inte bara är den linje nu i Sloane Square , kommer det också att visa sin vår / sommar 2013 kollektion på London Fashion Week nästa månad !
- Kate Moss för Salvatore Ferragamo . Dubbelt hot ! Moss går avancerade chic för det italienska modehuset i en lynnig blå kampanj skjuten i Berlins ryska ambassaden .
- Gabriella Wilde för Burberry. Det är passande att den ikoniska brittiska märket skulle plocka en upp och kommande brittiska skådespelerskan till front deras senaste annonskampanj . De filmiska svartvita fotografier har Wilde och musiker Roo Panes på Old Royal Naval College i Greenwich London .
- Lara Sten för Calvin Klein . Vem annars ? Den gotländska Klein modellen är tillbaka för fyra nya skott : ett land - inspirerade shoot för Calvin Klein Collection , en polerad street look för CK Calvin Klein , en minimalistisk Calvin Klein Klockor kampanj , och en vampig after dark city shoot för Calvin Klein Jeans .
- Georgia May Jagger för Hudson Jeans . Den jeansmärke firar sitt tioårsjubileum och använder långa Jagger tid kollaboratör som inför sin festliga kampanjen . Cabaret inspirerade tryckta annonser kompletteras av en serie korta filmer starring Jagger och diverse musiker gäst .
- Daisy Lowe för Eleven Paris . De fräcka annonser har Lowe  festklänningar  och Iggy Pop klädd som om för en rock-n -roll bröllop .
- Sopie Dahl för Aubin & Wills . Modellen snedstreck kocken följer i fotspåren av fellow blondin Brit Rosie Huntington - Whiteley , i en naturlig , woodsy shoot som är perfekt för att ställa hösten humör .

没有评论:

发表评论