2013年8月26日星期一

10 klädesplagg ingen kvinna borde vara utan



Festklänningar 2012-a-line one-shoulder chiffong charmeuse Festklänningar 2012          

10 klädesplagg ingen kvinna borde vara utan

Fashions kommer och går och personliga preferenser kommer naturligtvis härska i din garderob. Men det finns några klassiska saker som ingen kvinna bör vara utan. Här är tio plagg som varje kvinna behöver i sin garderob rotation:
Ett. Halva längden kamel trenchcoat. Burberry kamel diken är förmodligen den mest kända, av en anledning: de är tidlösa, aldrig går ur stil, och gå med allt i din garderob.
2. Figursydd svart kavaj. Det är inte bara för arbete: bära den på helgen eller använda den till toppen av en polerad aftonklänning (kändisar som Alexa Chung bröllopsklänningar och Jennifer Aniston har jobbat här stilen på röda mattan).
Tre. En stor par jeans. Räkna ut den stil som fungerar för din kropp, oavsett om det är utrustat, mager, oavsett. Sedan köpa den stilen i en klassisk mörk tvätt och slitage till döds.
4. En vit button-down. Vad kan inte denna skjorta gör? Tja, det kan stryka sig inte.
Fem. En välgjord par nakna pumpar. Du behöver inte leta längre än allas favorit kungliga Kate Middleton att förstå kraften i ett par runda tå, mid häl naken pumpar. Hon bär dem med nästan varje outfit i hennes garderob, och vi skulle inte bli förvånade om hon äger flera par av samma sko.
6. En svart pennkjol. Den är klassisk och mångsidig, få det att fungera lämpligt eller göra det sexigt med olika toppar och skor.
7. En perfekt skuren T-shirt i ett dussin färger. När du upptäcker att helt mjuk, perfekt skuren T-shirt, bunkra upp förutom grundläggande svart och vitt, köpa alla de färger du älskar, i korta och långa ärmar.
8. En svart string bikini. Det är smickrande på alla och aldrig går ur stil. Och efter allt, inte ska stranden vara om avkopplande, inte oroa din garderob?
9. En riktigt trevlig dag klänning. Inte en sommarklänning, inte klänningar clubwear, inte en glittrig svart kväll numret. Något som kan göras dressy eller casual, i en smickrande passform och färg (eller neutral) som du älskar. Du kommer att ha det igen och igen, till fester, bröllop, anställningsintervjuer, och middag med svärföräldrarna.
10. En lacy svart behå. Nog sagt!

没有评论:

发表评论