2013年8月22日星期四

kvinnor söker män


A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK2,252.87 | SEK1,506.69    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
A-Line Sweetheart Satin Flool Längd Blomma Flicka Klänningar

  SEK559.73 | SEK458.98    Visa Produkt »
A-Line Sweetheart Satin ...
 
Kortärmad Strapless Yoga Kläder

  SEK299.99 | SEK140.47    Visa Produkt »
Kortärmad Strapless Yoga Kläder ...
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder

  SEK292.00 | SEK140.47    Visa Produkt »
Ärmlös Väst Åtsittande Sportkläder ...




Country Western Kläder för kvinnor

Visste du att landet västerländska kläder för kvinnor är inte bara populär i Dallas eller Houston längre? Ladies från hela USA bär fashionabla kvinnor västra slitage Idag, läder cowgirlkängor, cowgirl hattar och kvinnors västerländska modet land är inte bara lekte med fans countrymusik, heller. Snygg stad flickor samt kändisar proudly sportsligt denna festklänningar all American look. Råd om hur du också kan dra av landet västra utseende följer.

Tyvärr, du kan inte bara gå in i ett varuhus och säga, "ursäkta mig, kan du leda mig till den västra slitage avdelning. Ladies, det bara inte hända eftersom varuhus inte bära västerländsk stil kläder. Västerländska kläder är verkligen svårt att hitta om du inte bor i Texas. Så, vad är en tjej att göra?

Lyckligtvis behöver du bara rulla ner för att börja handla i en västerländsk slitage avdelning. Börja med att kolla in Sheplers för alla dina västra slitage behov. Detta är en stor butik som vänder sig specifikt till cowboy och cowgirl. Från chic cowboyhattar till exotiska cowboyboots är Sheplers stället att handla för kvalitet västra slitage:

Detta knock-out västra klänning är ett bröllopsklänningar perfekt sätt att visa upp dina västra stövlar! En rolig och feminin klänning som har ett imperium midjan prydd med blommor broderad spets. Du ska vända många en cowboy huvud i detta lilla antal. Den flirtiga 5 "fringe fåll gör kvinnans klädsel stå ut från alla andra i sann västerländsk stil. Av Rancho Estancia.

没有评论:

发表评论