2013年8月28日星期三

billiga festklänningar

Charmiga A-Line Sweetheart Chapel Tåg Bröllopsklänningar                     

SEK2,252.87 | SEK1,393.26    Visa Produkt »
Charmiga A-Line Sweetheart ...
Axelbandslös Blå Brudtärna Klänning                     

SEK731.52 | SEK453.56    Visa Produkt »
Axelbandslös Blå Brudtärna Klänning ...
Den Mörkröda Ms Kohud Dokument Paket                     

SEK399.99 | SEK134.36    Visa Produkt »
Den Mörkröda Ms Kohud Dokument Paket ...
Beige Läder Vacker Hjärtformad Börs                     

SEK292.00 | SEK140.47    Visa Produkt »
Beige Läder Vacker ...

Sydkorea och tonåringar

En sydkoreansk klänningar tonåring kan ofta visa två olika siffror i landet när nyheten om deras vädret kommer upp. Den första visar helt enkelt en karta över Sydkorea, medan den andra presenterar hela halvön engulfing Nord-och Sydkorea. Cirka 60 år sedan, hade de båda länderna varit i krig med varandra. Men med den andra kartan som representerar de båda länderna som visas så här, försoning kanske tänkbara. Spänningar kan ibland föreligga, men detta är verkligen en optimistisk period, speciellt för tonåringar i Sydkorea idag.

Oavsett , med ankomsten av internationalism och den nya generationen , liksom internet , har det varit lättare för sydkoreanska tonåringar att uttrycka sin värme till Japan , Kina och andra fjärran länder samtidigt stolthet över deras mongoliska och Manchurian ättlingar .

Livet för tonåringar i Sydkorea idag kan skilja sig från sin motsvarighet i det förflutna , men en sak är lika viktigt , och det är skolgång . Skolan är en sydkoreansk tonårings brännpunkt i hans liv . Det ligger i deras lag att kräva att barnen till slut att studera upp till sekundär utbildningsnivå .

Huvudsakligen , föräldrar pressa sina barn att arbeta hårt för sina inträdesprov för att kunna delta i de bästa universiteten i stan . Detta beror på att deras framtida jobb och finansiell ställning kommer att kraftigt beroende på vilken skola de har examen , ungefär som i något annat land .

Med intensiteten av lärande de är bringas i , sällan skulle de tillåtas att arbeta i deltidsarbete . Det finns även några föräldrar som spenderar $ 500 eller mer bara för att göra sina barn studera engelska språket när de når fem som en tidig förberedelse till grundskole-och gymnasieutbildning .

Trots mängden arbete de måste göra i skolan , sydkoreanska tonåringar fortfarande hitta några sätt att ha kul . Vissa skolor sponsra upp till 20 olika klubbar , inklusive radiosändningar , drama , tidningar , tecknad animation och filmning .

Utanför campus , är spel en stor del av den sydkoreanska kulturen . Onlinespel , i synnerhet, har väckt en hel del tonåringar tillsammans , där stora gaming evenemang hålls ibland att samla inte bara sydkoreanerna , men även andra konkurrerande spelare från Asien och andra världsdelar .

Det mest populära spelet i Sydkorea kanske Starcraft , vilket också kan vara deras mest utbredda TV- spel , som sänds på Ongamenet , MBCGame , och andra TV-stationer .

Tonåringarna i Sydkorea är också mycket förtjust i att titta på tecknade filmer , samt läsa manga , vilket är en term som beskrivs som " sydkoreanska komiker " av många .

Även om dessa utgör merparten bröllopsklänningar vad sydkoreanska tonåringar gör på skoj, musik anses kanske deras bästa formen av underhållning, bortsett från sport. Mer sannolikt än inte, skulle du se tonåringar i det här landet lyssnar på musik när de inte studerar.

没有评论:

发表评论