2013年8月26日星期一

billiga brudklänningar

A-Line Lyx Strapless Bröllopsklänningar 2012

  SEK1,252.87 | SEK689.06    Visa Produkt »
A-Line Lyx Strapless...
robes demoiselle d honneur pas cher

  SEK746.23 | SEK462.64    Visa Produkt »
A-Line/Princess Älskling ...
 
Beach Mössor

  SEK299.99 | SEK213.76    Visa Produkt »
Beach Mössor ...
Beach Stråhatt

  SEK222.00 | SEK199.51    Visa Produkt »
Beach Stråhatt ...

Hur man väljer brudklänning för andra äktenskap

Många brudar kan vara orolig för hur man klänningar väljer den perfekta brudklänning för ett andra äktenskap. Överväga de förslag på att leta efter en bröllopsklänning för din andra bröllop:

I dagens mode världen, kunde encore brudar klädda i vitt för en andra bröllop. Nu betraktas som en symbol för glädje istället för oskuld, vitt är en perfekt färg för icke-traditionell unik brudklänning för en andra bröllop. Pastels, champagne och elfenben är också populära färgval för din andra brudklänning. Och din klänning är formalitet ska matcha tonen eller temat för ditt bröllop fest. Med så många tillgängliga design-och tyg, bör du inte ha några svårigheter att hitta en klänning som passar din personliga stil och smak. Det brukade vara semi-formell eller informell för en andra bröllop klänning. Men nyligen formalitet av din brudklänning har varit vad de nygifta föredrar.
Även om det är det andra bröllopet, följ du bara festklänningar ditt hjärta och välj din favorit klänning brudklänning. Njut av det! Det viktigaste är din känsla och din lycka.

没有评论:

发表评论