2013年8月25日星期日

fina klänningar



Free People 'för att öppna på High Street i höst
Klänningar i Lager-Marken handen beading pulver svart aftonklänning
Urban Outfitters är en av landets mest älskade High Street butiker, erbjuder en unik och edgy mix av lyxiga och boho bitar och eklektisk tillbehör. Nu är deras syster varumärke kommer till Storbritannien för första gången någonsin och är inställd på att göra ett stort intryck på High Street.

De hip amerikanska klädmärket Gratis Folk kommer att korsa dammen för första gången någonsin i höst, och har redan resulterat surr i Storbritannien. Fria människor märken sig syftade så direkt vid tjugo-någonting kvinnor som uttrycker sig genom konst, mode, musik och resor.

Det är lämpligt, då, att varumärket har några klänningar högprofilerade kändisar fans. Tyska supermodellen Heidi Klum har fotograferat bära märkets denim utsvängda jeans, medan amerikanska sångerskan / skådespelerskan Vanessa Hudgens sågs i märkets Buckle Andee Platform Boots.

Free People erbjuder en blandning av utseende och har en ny unik kollektion varje månad, så det är det perfekta märken för britter som är stolta över vistas up-to-date med de allra senaste och bästa modetrender. Liksom Urban Outfitters och Anthropologie, fria människor erbjuder pigg stilar som chunky sticka tröjor, bohemiska klänningar, läderbälten, och funky skor. Märket erbjuder även smycken och vegan lädervaror och en mängd one-of-a-kind handplockade vintage poster, allt från militär jackor till Lacy blusar till mönstrade blommiga klänningar.

Modeller Karlie Kloss och Aline Weber är supermodeller visa upp den senaste kollektionen och visas i fria människor föll PR-bilder.

Om du helt enkelt inte kan vänta på Free People butiken öppnar här i Storbritannien, kan du handla alltid via deras hemsida, freepeople.com. Medan du är där, läsa deras Bldg 25 Blog, eller bli medlem för att följa dem på Facebook, Twitter, eller Pinterest. Och börja göra din önskelista inför hösten Billiga Balklänningar butiksöppning!

没有评论:

发表评论